Телефон:+359887002643 Е-мейл:info@motorent.bg

За нас

За нас моторите са страст и начин на живот!

Свобода, приключение, скорост, практичност, пътешествие, споделяне, икономичност – това са асоциациите, с които свързваме карането на мотор.

Предлагаме мотори под наем, с които може да се насладите на различни усещания. Дали за града, за да сте по-мобилни и независими, или пък на дълъг път, усещайки аромата на местата, през които минавате, желанието ни е придвижването на две колела да става все по-популярно и достъпно по пътищата на България.

Обичаме природата и държим на екологичния начин за придвижване и транспорт. Следвайки тенденциите, които задават големите европейски градове за ограничаване на замърсяването на въздуха с оглед нашето здраве и това на нашите деца, ние работим за популяризирането на мото транспорта като алтернатива на все по-нарастващия автопарк в градовете.

Вярваме, че на пътя всички са равни, независимо от габаритите и броя на гумите. Уважението и толерантността между шофьорите са основна част от нашата дейност. Работим в посока за зачитане правата на мотористите и повишаване на вниманието на останалите участници в движението – най-вече на водачите на леки и товарни автомобили.

Имаме амбицията да предлагаме една сигурна, удовлетворяваща и вълнуваща услуга. Радваме се, че чрез наема на мотоциклет внасяме в живота ви движение, приключение, удобство и комфорт. Едновременно с това наш приоритет е сигурността и безопасността на пътя за всички участници.